2013-03-26 09:57:37• hírek • Czinzel László

Napi horoszkóp: Ikrek - Romantikus hangulatban van

Napi horoszkóp március 26-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szívesen töltené a napját valami olyan programmal, amit ön választ. Ehelyett viszont mások parancsainak kell engedelmeskednie. Minél inkább húzódozik a feladattól, annál nehezebb lesz a dolga. Ez egyszer legyen inkább odaadó!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma végre itt a lehetőség a kibontakozásra: ma megmutathatja, mire is képes ön. A nagy igényekkel, magas elvárásokkal szemben is meg tud felelni. Semmi oka hát arra, hogy szerénykedjen, leértékelje önmagát. Legyen büszke!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Romantikus hangulatban van, de sajnos a partnere most nem partner. Hiába találja ki a legjobb programokat, és ajánl fűt-fát. A kedvese nem hajlik a szóra. Valami gyötri őt, valamije fáj. Szakszerű ápolásra lenne szüksége.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Igazságtalan támadásnak lehet ma kitéve: a munkahelyén valaki keresztbe akar tenni önnek. Ne bánkódjon. Ha így is van, jobb kiugrasztani a nyulat a bokorból. Minden jel arra mutat, hogy változtatnia kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A kedvese szokatlanul mogorván bánik ma önnel, ami még önmagában nem lenne olyan nagy baj. A gond az, hogy nem tudja kiszedni belőle, mi okból. Valami rossz pletyka fészkelődhetett a szívébe. Győzze meg, hogy nincs oka a sértődésre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Végre sikerül erőt vennie magán, és a végére jár a sürgős feladatainak. Nem is gondolta volna, mennyi elintézetlen ügye halmozódott fel, mennyi apróság kerülte el a figyelmét. Pedig ön mindig büszke volt a pontosságára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kétségei vannak afelől, vajon a helyes úton jár-e mostanában. Úgy érezheti, hogy minden próbálkozása hiábavaló. A pénz azonban nem az egyedüli mérték. Ha ettől eltekint, elégedettebb lehet. Persze nehéz, de sajnos így van.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma a szokásosnál is kritikusabb hangulatában van, szinte lehetetlen az ön kedvében járni. Bánjon óvatosan a szavakkal! Nehogy olyasvalakit bántson meg ok nélkül, akit pedig nagyon is szeret, vagy aki segítője lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön mestere annak, hogy jól ossza be az idejét. Ma is csodákra képes. Ha van egy kis üresjárata, mindjárt talál magának foglalatosságot. Így éri el, hogy a nap végére mindenki elégedett ön körül: házastárs, gyerekek, kutya, macska…

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kicsit elúszott a munkájával. Annyi idejét lefoglalta a küzdelem, a konkurenciaharc, vagy egyszerűen a napi rutin, melyet a nehezített körülmények dacára is el kellett végeznie, hogy estére teljesen kimerül. Térjen korán nyugovóra!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A szokásosnál érzékenykedőbb hangulatban van. Ma mindent túlreagál, ezért könnyebben összeveszhet másokkal. A reakcióit azonban jól is megélheti. Igyon kevesebb koffeintartalmú italt, akkor lágyabb, együttérzőbb lesz a lelke is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szerencsésnek érezheti magát, mint ahogy az is valóban. Ami valaha nehéznek, sőt akár lehetetlennek is tűnt, mára olajozottan működik. Ez persze annak is köszönhető, hogy végre elengedte az ezzel kapcsolatos félelmeit.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: